Om Continova

Continova DK ApS er din professionelle samarbejdspartner vedr salg og service af maskiner til dækbranchen.

 

Continova DK ApS er bla eksklusiv forhandler af Mondolfo dæk- og afbalanceringsmaskiner samt lifte i Danmark.

Erfaring - Kvalitet

Vi har mere end 15 års erfaring indenfor branchen og har bla specialiseret os i ergonomiske løsninger med løftegrej og udstyr der aflaster operatøren. Alle vores maskiner er af højeste kvalitet fra hhv Sverige, Italien og Tyskland.

En del af Continova Gruppen

Fra og med 1. marts 2015 blev Continova DK ApS en del af Continova gruppen, Sverige og dermed kan vi nu tilbyde alle vores kunder et noget bredere sortiment igennem dette samarbejde.

Service - Support

Continova DK ApS leverer og servicerer top professionelle maskiner til hele landet. Hos os er kvalitet og service i højsædet, vi lever af at have tilfredse kunder! Kontakt os gerne hvis du vil have udført service, reparation eller bare har brug for vejledning.

Showroom 

Vi har indrettet en del af vores lokaler på Sepstrupvej 37, 8653 Them til et showroom, hvor de mest gængse maskiner vil være permanent opstillet. Alle kunder både private og erhverv er velkomne til at komme og se og prøve vores maskiner, men det er bedst at lave en aftale, så ring eller skriv til os om ønsket tidspunkt.

Login til webshoppen 

Kontakt os allerede I dag og få et login til vores webshop. Her vil du kunne få adgang til bla priser på tilbehør og se lagerstatus på flere sliddele, maskiner mm.